فلفل قرمز
فلفل قرمز - يا فلفل تند - جزء خوشايند غذاهاي آمريكاي جنوب غربي و بعضي از كشورهاي جنوب آسيا است كه به بسياري از غذاها طعم و مزه ميدهد. فلفلهاي قرمز مغذيتر از فلفلهاي شيرين هستند و انواع سبز آن نسبت به انواع قرمز، عموماً محتواي تغذيهاي بيشتري دارند. اين گياه، منبع خوبي از آنتياكسيدانها، به ويژه بتاكاروتن و ويتامين c است. يك فلفل تند قرمز خام (حدود، 45 گرم) به تنهايي، حاوي حدود 65 ميليگرم ويتامين ( cنزديك به 100درصد رژيم توصيه شده) است. فلفلهاي قرمز حاوي بيوفلاونوئيدها (رنگدانههاي گياهي كه دانشمندان معتقدند به پيشگيري از سرطان كمك ميكند) نيز هستند.
گريپ فروت
يك فنجان آب گريپفروت تازه، حاوي 95 ميليگرم ويتامين c است.گريپفروت به ويژه مقادير فراواني پكتين (فيبر محلولي كه به كاهش كلسترول خون كمك ميكند) است. به علاوه، بررسيهاي اخير نشان ميدهند كه گريپفروت حاوي ساير موادي است كه از بسياري بيماريها پيشگيري ميكنند. به عنوان مثال، ليكوپن، ماده آنتياكسيداني كه در گريپفروتهاي صورتي و قرمز يافت ميشود، خطر سرطان پروستات را كاهش ميدهد.
كيوي
كيويها هنگامي كه سبزند برداشت ميشوند و در جاي سرد، 6-10 ماه قابل نگهداري هستند كه همين باعث ميشود غالب اوقات سال در دسترس باشند. كيويهاي رسيده به صورت خام مصرف ميشوند و در صورت برداشتن كركها، حتي پوست اين ميوه نيز قابل مصرف است. يك كيوي با اندازه متوسط حاوي مقادير فراواني پتاسيم و پكتين است. كيوي حاوي لوتئين و زيگزانتين نيز هست كه آنتياكسيدانهايي مرتبط با سلامت چشم هستند. يك ميوه 91 گرمي تنها 56 كالري دارد و داراي حدود 85 ميليگرم ويتامين c است.
آنزيم اكتينيدين ماده ديگري است كه در كيوي يافت شده است و نرمكننده طبيعي گوشت ميباشد. اين ميوه جهت تُرد كردن گوشت سفت نيز قابل استفاده است. پيش از آشپزي، برشي از كيوي را به گوشت بماليد و 30 دقيقه صبر كنيد، گوشت بدون آن كه طعم كيوي را به خود بگيرد، نرم خواهد شد.
قارچ
قارچها از ديرباز بخش مهمي از رژيم بسياري از آسياييها را تشكيل ميدهند. مطالعات ژاپنيها نشان دادهاند كه بعضي قارچها ممكن است تاثيرات مطلوبي روي دستگاه ايمني بگذارند و مزاياي بالقوهاي در مبارزه با سرطان، عفونت و برخي بيماريهاي خودايمني مانند آرتريت روماتوييد و لوپوس دارند. اين اثر ممكن است به دليل مقادير فراوان اسيد گلوتاميك باشد. قارچهاي سفيد منابع خوبي از سلنيوم هستند. سلنيوم ممكن است به پيشگيري از وقوع سرطان پروستات كمك كند زيرا تصور ميشود كه همراه با ويتامين e راديكالهاي آزاد را كه به سلولها آسيب ميرسانند، از بين ميبرد. مطالعات نشان ميدهد كه احتمال بروز سرطان پروستات در مرداني كه سطح سلنيوم خون آنان كمتر است، در مقايسه با مرداني كه سطوح سلنيوم طبيعي دارند، 4تا5 برابر بيشتر است.
نظرات شما عزیزان:
نوید 
ساعت16:36---18 اسفند 1390
سلام اگر میخواهید امار سایت یا وبلاگ شما 100000 برابر شود ما به شما این روش را پیشنهاد میکنیم شما ابتدا در انجمن ما عضو وشید سپس مثلا اگر وب شما درباره موزیک هست ابتدا در قسمت موزیک یک تایپک میزنید و بعد عکس موزیک را درون تایپک قرار داده و سپس در پایین عکس ادرس وبلاگ خودرا نوشته و از بازدید کننده در خواست کنید تا به وبلاگ شما برود و در وب شما موزیک را دانلود کند هرچه شما فعال تر باشید از این مزایا هم بهر مند خواهید شد